المقادير :
200 جم زبدة
200 جم شيكولاتة خام غامقة
4 بيضات
200 جم سكر بودرة
200 جم لوز مطحون
بشر برتقالة ورشة ملح
الطريقة :
تدوب الزبدة مع الشيكولاتة ثم يخلط بهم البيض ثم باقى المكونات بالترتيب
ثم يصب فى صنية مدهوفة وتدخل الفرن فى درجة حرارة 180 لمدة 20 دقيقة ثم تخرج من الفرن وتترك لتبرد ثم تزين بصوص الشيكولاتة وكريمة الشيكولاتة
لعمل صوص الشيكولاتة :200 جم كريمة للخفق و 200 جم شيكولاتة غامقة
لعمل كريمة الشيكولاتة : 100 جم زبدة و 200 جم سكر بودرة و 2 م ك كاكاو خام وربع كوب لبن وفانيلا
200 جم زبدة
200 جم شيكولاتة خام غامقة
4 بيضات
200 جم سكر بودرة
200 جم لوز مطحون
بشر برتقالة ورشة ملح
الطريقة :
تدوب الزبدة مع الشيكولاتة ثم يخلط بهم البيض ثم باقى المكونات بالترتيب
ثم يصب فى صنية مدهوفة وتدخل الفرن فى درجة حرارة 180 لمدة 20 دقيقة ثم تخرج من الفرن وتترك لتبرد ثم تزين بصوص الشيكولاتة وكريمة الشيكولاتة
لعمل صوص الشيكولاتة :200 جم كريمة للخفق و 200 جم شيكولاتة غامقة
لعمل كريمة الشيكولاتة : 100 جم زبدة و 200 جم سكر بودرة و 2 م ك كاكاو خام وربع كوب لبن وفانيلا