كيك البودنج-هاك شوف 2015-

مواضيع مفضلة

كيك البودنج-هاك شوف 2015-

المقادير :

الطبقة الأولى :

كوب دقيق

ربع كوب زبدة مذابة

كوب مكسرات مفرومة


الطبقة الثانية :

2 علبة جبنة كريم يفضل فيلادلفيا

كوب سكر

كريم شانتيه


الطبقة الثالثة :

كيس بودنج الفانيليا الجاهزة

كيس بودنج شيكولاتة

3 كوب حليب

طريقة التحضير :

1- لتجهيز الطبقة الأولى إخلطى الدقيق والزبد والمكسرات ثم قومى بوضعهم فى صينية 9 فى 12 انش .

2- إهخبزيها فى الفرن لمدة 20 دقيقة .

3- دعيها تبرد

4- لتجهيز الطبقة الثانية إخفقى الجبن كريم والسكر لمدة 5 دقائق

5- اخفقى الكريم شانتيه فى وعاء آخر وضيفيه لخليط الجبن

6- افردى خليط الجبن على الصينية

7- لتجهيز الطبقة الثالثة إخفقى الحليب وبودنج الفانيليا وبودنج الشيكولاتة الجاهز ببطىء

8- قومى بفرد طبقة البودنج على طبقة كريمة الجبن .

9- يزين بكريم شانيه ومكسرات ويمكن قطع شيكولاتة وفريز

10- يوضع بالثلاجة على الأقل 24 ساعة

المشاركة على واتساب متوفرة فقط في الهواتف